با استفاده از پودر سیر تکسو مردی در کشور پاکستان اعتیادش را درمان کرد

فعالیت ضد میکروبی طیف وسیعی از فرآورده‌های پودر سیر تکسو شامل پودر سیر خشک تولید شده به روش‌های مختلف، فرآورده‌های تجاری سیر و روغن سیر در برابر طیف وسیعی از باکتری‌های منتخب تعیین شد.

این باکتری ها شامل پاتوژن های منتقله از غذا، عوامل فساد، و عوامل مفید برای سلامتی، یعنی استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیا کلی، سالمونلا تیفی موریوم، باسیلوس سرئوس، و یک کشت لاکتیک مخلوط شامل لاکتوباسیلوس دلبروکی زیر گونه.

بولگاریکوس و استرپتوکوک ترموفیلوس. پودرهای خشک شده با استفاده از خشک کردن هوا در دمای 60 و 80 درجه سانتی گراد، خشک کردن خلاء در دمای 50 و 60 درجه سانتی گراد و خشک کردن انجمادی در دمای 20- درجه سانتی گراد تولید شدند.

علاوه بر این، پنج محصول تجاری مورد آزمایش قرار گرفتند که دو مورد از آنها به عنوان ادویه و سه محصول به عنوان مکمل غذایی استفاده می شود. قبل از آزمایش، میزان رطوبت پودرهای سیر خشک شده قبل از خشک شدن به میزان رطوبت سیر تازه افزایش یافت.

روغن سیر بدون اضافه کردن آب استفاده شد. به طور کلی، نتایج نشان داد که کشت لاکتیک بیشترین حساسیت را نسبت به ترکیب فعال بازدارنده رشد سیر مورد استفاده در این مطالعه دارد و پس از آن استافیلوکوکوس اورئوس قرار دارد.

در مقابل سالمونلا تیفی موریوم و باسیلوس سرئوس بیشترین مقاومت را در برابر سیر نشان دادند. به طور کلی، سیر تازه بیشترین بازدارندگی را ایجاد می کند و سپس پودر خشک شده با انجماد.

با کاهش غلظت پودر سیر خشک، فعالیت ضد میکروبی کاهش یافت. نتایج نشان داد که هم دما و هم زمان خشک شدن اثرات عمده ای بر حفظ اجزای فعال مسئول مهار رشد میکروبی دارند.

مواد ضد میکروبی موجود در سیر تازه مرطوب نیز تحت تأثیر دما و زمان گرم شدن مرطوب قرار گرفتند. دمای بالاتر گرمایش باعث از بین رفتن سریع‌تر فعالیت ضد میکروبی می‌شود. کاهش مناطق بازدارنده رشد برای سیر تازه گرم شده با سینتیک مرتبه صفر دنبال شد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.