مقادیر فراوانی در یک بازه زمانی ده ساعتی جمعآوری شد و محتوای فنلی کل آنها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
افزایش محتوای فنلی کل در طول زمان با آب سیب برای اسهال آنتی اکسیدانی مشاهده شده و بسیار بالا (AOC) در پلاسمای خون، که بیشتر نتیجه محتوای فروکتوز بالای آب سیب بود، ارتباط نداشت.
یوان L 2011 نامشخص 26 فرد پارچه کرپ کش سالم (13 مرد و 13 زن 20 تا 23 سال).
یوان L 2011 نامشخص 26 فرد پارچه کرپ کش سالم (13 مرد و 13 زن 20 تا 23 سال).
بررسی تأثیر مصرف آب سیب و انگور بر وضعیت آنتی اکسیدانی بدن.

هر آزمودنی دو بار در روز 100 درصد آب میوه خالص شده (300 میلی لیتر آب سیب در ناهار و 300 میلی لیتر آب انگور در شام) به مدت 2 هفته دریافت کرد.
نمونه خون وریدی ناشتا قبل و بعد از 2 طرز تهیه ترشی لیته گل کلم مداخله از هر آزمودنی جمع آوری شد مصرف آب سیب و انگور باعث افزایش T-AOC پلاسما و کاهش غلظت مالون دی آلدئید شد.
گلوتاتیون پراکسیداز گلبول قرمز و فعالیت کاتالاز افزایش یافته است.
هیچ اثری در محتوای کربونیل پلاسما، سالاد کلم و انار و هویج لنفوسیت یا 8-هیدروکسی-2-دئوکسی گوانوزین ادرار مشاهده نشد.
این یافته ها نشان داد که مصرف همزمان آب سیب و انگور در افزایش وضعیت آنتی اکسیدانی بدن موثر است.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.