بررسی تأثیر مصرف آب سیب بر وضعیت آنتی اکسیدانی بدن افراد

مقادیر فراوانی در یک بازه زمانی ده ساعتی جمع‌آوری شد و محتوای فنلی کل آن‌ها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
افزایش محتوای فنلی کل در طول زمان با  آب سیب برای اسهال آنتی اکسیدانی مشاهده شده و بسیار بالا (AOC) در پلاسمای خون، که بیشتر نتیجه محتوای فروکتوز بالای آب سیب بود، ارتباط نداشت.
یوان L 2011 نامشخص 26 فرد پارچه کرپ کش سالم (13 مرد و 13 زن 20 تا 23 سال).
بررسی تأثیر مصرف آب سیب و انگور بر وضعیت آنتی اکسیدانی بدن.
هر آزمودنی دو بار در روز 100 درصد آب میوه خالص شده (300 میلی لیتر آب سیب در ناهار و 300 میلی لیتر آب انگور در شام) به مدت 2 هفته دریافت کرد.
نمونه خون وریدی ناشتا قبل و بعد از 2 طرز تهیه ترشی لیته گل کلم مداخله از هر آزمودنی جمع آوری شد مصرف آب سیب و انگور باعث افزایش T-AOC پلاسما و کاهش غلظت مالون دی آلدئید شد.
گلوتاتیون پراکسیداز گلبول قرمز و فعالیت کاتالاز افزایش یافته است.
هیچ اثری در محتوای کربونیل پلاسما، سالاد کلم و انار و هویج لنفوسیت یا 8-هیدروکسی-2-دئوکسی گوانوزین ادرار مشاهده نشد.
این یافته ها نشان داد که مصرف همزمان آب سیب و انگور در افزایش وضعیت آنتی اکسیدانی بدن موثر است.
  • منابع:
    1. Health Benefits of Apple Juice Consumption
  • تبلیغات: 
    1. مصرف آلو خشک و استفاده از آنتی اکسیدان آن
    2. سکوت مدافع پرحاشیه تیم فوتبال شکست
    3. قیمت تخمه خام چگونه برآورد می شود؟
    4. نهال انگوری که با برخورد به پوست آن را می سوزاند!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.