برنج بخشی جدایی ناپذیر از فرهنگ غذایی انسان است و مهم نیست در کجای جهان سفر می کنید، برنج در خانه ها و رستوران ها، به عنوان غذای اصلی و به عنوان میان وعده، توسط ثروتمندان و فقیران خورده می شود.
رابطه عمیق ما با برنج تقریباً به 10000 سال قبل از میلاد برمی گردد، جایی که گیاه برنجی که حتی تا به امروز می شناسیم، از زادگاه وحشی آن اهلی شد و علفی که گل و دانه تولید می کند، اهلی کردن و کاشت سالانه برنج فجر هایلی در اصل در منطقه دره رودخانه مروارید چین، در امتداد رودخانه میانی یانگ تسه رخ داده است.
انتقال و کشت در قاره آمریکا در دوران اکتشاف اروپا آغاز شد و در دوران مدرن، برنج طارم در تمام قاره ها به جز قطب جنوب کشت می شود.
گیاه برنج، در حالی که دلچسب است، فقط یک بار در مناطقی با آب فراوان محصول تولید می کند و در مناطق خشک، این گیاه بهعنوان یک گیاه چند ساله زنده میماند و پس از برداشت، پنجههای جدیدی تولید میکند.
این گیاه در ابتدا از دانه های برنج تصفیه نشده و فرآوری نشده جوانه می زند و ریشه ها و شاخساره ها از بذر جوانه می زنند.
به ترتیب بسته به نوع خاکی که بذر در آن کاشته شده است و در شرایط مرطوب ابتدا شاهد رشد شاخساره خواهیم بود تا بتوان اکسیژن را به گیاه رساند، در حالی که در شرایط خشک ریشه های برنج دودی هاشمی ظاهر می شوند تا گیاه آب سالمی داشته باشد.
در طول حالت رویشی، ساقه گیاه رشد میکند و به اندازه کافی قوی میشود تا پنجهها را پشتیبانی کند شاخههایی که از ساقه اصلی گیاه تا دانهها رشد میکنند و برگها که هر 3 تا 4 روز تکثیر میشوند.
گیاه برنج حدود 2 و نیم ماه پس از کاشت، زمانی که خوشه شروع به تشکیل خوشه می کند، آماده تکثیر می شود و برنج دودی دم سیاه خوشه که میوه می دهد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.