فواید مصرف کنجد را می توان در انبوهی از مزایای بلند مدت و کوتاه مدت آن مشاهده کرد.
دانه کنجد حاوی ترکیبات منحصر به فردی کنجد را با چی بخوریم است که تأثیر مثبتی بر سلامتی دارد، که این خاصیت در بسیاری از دانه های دیگر یافت نمی شود.
به طور کلی، کنجد هضم را تسهیل می کند و سلامت پوست را بهبود می بخشد و روغن دانه کنجد می تواند برای رشد مو استفاده شود.
مریم گلی اگر با استرس، سردرد و فشار خون بالا مواجه هستید، می توانید از روغن دانه کنجد نیز برای کاهش آن استفاده کنید.
روغن دانه کنجد التهاب را کاهش می دهد، از سرطان و بیماری های استخوانی جلوگیری می کند، دیابت را کنترل می کند، سلامت دهان را بهبود می بخشد و متابولیسم را بهبود می بخشد.
دانه کنجد چیست؟
دانه های کنجد از گیاه کنجد که یکی از قدیمی ترین گیاهان دانه روغنی در جهان است به دست می آید.
بسیار انعطاف پذیر است و می تواند در شرایط آب و هوایی مختلف رشد کند.
دانه های کنجد محصولات کشاورزی استان گلستان اندازه بسیار کوچکی دارند، عرض آن حدود ۲ میلی متر و طول آن ۳ تا ۴ میلی متر است.
آنها درون غلاف های کوچکی قرار دارند که تبرهای گیاه را می پوشانند.
در اصل، آنها بومی هند و بخش هایی از آفریقا بودند، اگرچه بسیاری از کشورهای دیگر هم اکنون آنها را پرورش می دهند.
اگرچه این دانه روغنی است، اما محتوای چربی موجود در دانه کنجد تا حد زیادی از انواع سالم آن است، به همین دلیل یکی از روغن های پخت و پز سالم تر مورد استفاده در سراسر جهان است.
مرکز فروش دستگاه تست قند خون رایگان دانه های کنجد را می توان بدون پوسته یا پوسته خریداری کرد.
ارزش غذایی دانه کنجد در 100 گرم دانه های کنجد بسیار مغذی هستند زیرا تنها 100 گرم از این دانه ها می تواند تا 573 کیلو کالری انرژی داشته باشد.
علاوه بر این، آنها همچنین حاوی تقریباً 50 گرم چربی هستند که تقریباً 85٪ آن چربی های سالم هستند.
این دانههای کنجد حاوی مقدار زیادی ویتامین B6، تیامین و نیاسین در میان ویتامینها و کلسیم، مس، منیزیم، آهن و فسفر از جمله مواد معدنی هستند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.