ترشی های مخلوط مانند سایر ترشی ها خورده می شوند : در مقادیر کم برای طعم دادن و لحن بخشیدن به غذا.
ترشی مخلوط شیرازی در بسیاری از غذاهای مختلف دنیا وجود دارد که بسیار طعم خوبی دارد و مفید می باشد.
در آشپزی، ترشی مخلوط شامل سبزیجاتی است که معمولاً شامل خیار، گل کلم، پیاز درشت خرد شده و فلفل دلمهای و همچنین ادویههایی مانند سیر، شوید، فلفل دلمهای و فلفل چیلی هستند که در سرکه معلق هستند.
ترشی مخلوط ممکن است همچنین بسته به افزودن یک ماده شیرین کننده مانند شکر به عنوان شیرین یا ترش طبقه بندی می شود.
در آشپزی بریتانیایی، ترشی مخلوط معمولاً شامل پیاز کامل کوچک، غوره و گل کلم است.
برخی از انواع خاص ترشی مخلوط بریتانیایی عبارتند از ترشی برانستون ( که به درستی آن را یک ذائقه نامیده می شود ) و پیکالیلی ( که دومی در آشپزی ایالات متحده نیز یافت می شود ).
در غذاهای هندی، ترشی هندی مخلوط بیشتر حاوی میوه ها ( مثلاً انبه و لیموترش ) و همچنین سبزیجات است.
ترشی هندی برخلاف ترشی های غربی با روغن تهیه می شود و بیشتر از آبلیمو یا ترشی دیگر استفاده می شود.
اسید به عنوان ترش آور به جای سرکه تنوع منطقه ای در ادویه و مواد تشکیل دهنده وجود دارد.
دستور پخت ترشی مخلوط را می توان در غذاهای چینی , غذاهای خاورمیانه و بسیاری دیگر از غذاهای جهانیافت.
ترشی هندی از انواع خاصی از سبزیجات و میوه ها تهیه می شود که به قطعات کوچک خرد می شوند و در روغن های خوراکی مانند روغن کنجد یا آب نمک با بسیاری از ادویه های هندی مختلف مانند آسفتیدا، پودر فلفل قرمز پخته می شوند.
زردچوبه و شنبلیله و نمک فراوان.
برخی از مناطق نیز در ترشی کردن گوشت و ماهی تخصص دارند.
سبزیجات را نیز می توان در ترشی ترکیب کرد و ترشی سبزی مخلوط کرد.
برخی از انواع میوه ها و سبزیجات به اندازه کافی کوچک هستند که بتوان از آنها به طور کامل استفاده کرد.
- منابع:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.