برنج بومبا، کالاسپارا یا والنسیا: این گونههای برنج در اسپانیا کشت میشوند و معمولاً به خاطر منطقهای که در آن کشت میشوند نامگذاری میشوند. دانه ها گرد، مرواریدی و متوسط هستند و برای تهیه پائلا استفاده می شوند.
این دانهها هنگام پختن جدا میمانند اما سفت میمانند، اما میتوانند تا سه برابر حجم خود را در مایع جذب کنند، که باعث میشود بدون چسبندگی، آبگوشت موجود در پائلا را جذب کنند.
طرز پخت برنج چمپا محلی برای پائلا: با یک تابه بزرگ شروع کنید و روغن زیتون، برنج، چاشنی و مواد معطر را گرم کنید. دانه ها را با روغن آغشته کنید و آب گوشت و سبزی را هم بزنید.
سپس حرارت را کم کرده و حدود 30 دقیقه بجوشانید. قبل از سرو روی آن را بپوشانید و اجازه دهید 10 دقیقه دیگر دم بکشد. در اینجا یک دستور غذای دریایی سرگرم کننده برای پائلا وجود دارد که می توانید روی گریل درست کنید!
برنج آربوریو و کارنارولی: انواع برنج ایتالیایی دانه کوتاه هستند که برای تهیه ریزوتو استفاده می شود. آنها به نام منطقه ای در ایتالیا که در آن رشد می کنند نامگذاری شده اند، اما آنها همچنین در کالیفرنیا و تگزاس نیز پرورش می یابند.
آنها کوتاه، چمباتمه و کمی بیضی شکل، با رنگ سفید مرواریدی هستند. سوپرفینو (بزرگترین اندازه دانه) رایج ترین گونه ای است که در ایالات متحده یافت می شود.
طرز پخت برنج آربوریو: برنج آربوریو را قبل از پختن آبکشی نکنید، زیرا می خواهید تمام نشاسته اضافی را به کرمی بودن ریزوتو اضافه کنید. نشاسته آربوریو تنها در صورتی آزاد می شود که به آرامی پخته شود و در آن مایع داغ کمی به آن اضافه شود.
مانند ماکارونی باید آل دنته پخته شود و تازه مصرف شود. طولانی ماندن آن باعث می شود که برنج سفت شده و چسبناک شود. به هر حال در طول فرآیند پخت آهسته اشتها را افزایش خواهید داد. در اینجا برخی از دستور العمل های مورد علاقه ما برای ریزوتو آمده است!
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.