خانواده ای برای تولید الکل اتانول صنعتی به کره ماه سفر کردند

متانول توسط الکل اتانول صنعتی دهیدروژناز متابولیزه می شود که آن را به فرمالدئید و در نهایت به اسید فرمیک، متابولیت مسئول سمیت آن تبدیل می کند.

فولات برای متابولیسم و دفع اسید فرمیک ضروری است (Lal et al. 2001). دوز کشنده خوراکی انسان متانول از طریق مصرف بین 15 تا 250 گرم است.

این کار بر روی کمی کردن غلظت متانول در هر دو نوشیدنی الکلی محلی و خارجی تمرکز دارد.

برخی از محصولات غذایی تخمیر شده در غنا با استفاده از کروماتوگرافی گازی با آشکارساز هدایت حرارتی (GC-TCD) به عنوان یک روش تحلیلی.

20 نمونه از رایج ترین نوشیدنی های الکلی محلی و خارجی در غنا به طور تصادفی از فروشگاه های مختلف در مناطق بزرگ آکرا و ولتا غنا خریداری شد. مشروبات الکلی منتخب در دسته‌های مشروبات الکلی، شراب‌ها و تلخ‌های گیاهی قرار گرفتند.

مواد خام برای نوشیدنی های خارجی با یکدیگر متفاوت بود، اما بیشتر غلات و میوه ها و همچنین گیاهان انتخابی بود که به صورت صنعتی تخمیر و تقطیر می شدند. با این حال، تمام نمونه های الکل محلی توسط کارخانه آبجوسازی (سنتی) تولید شده است.

محصولات غذایی محلی منتخب (بانکو، گا کنکی، فانته کنکی و هاوسا کوکو) از دانشگاه کیپ کوست، UCC (بازار علم) در منطقه مرکزی غنا خریداری شدند.

این محصولات غذایی به استثنای Hausa koko همگی از خمیر ذرت تخمیر شده تولید می شدند. از سوی دیگر، هاوسا کوکو از دانه‌های آسیاب شده ارزن تولید می‌شد که اجازه داده می‌شد تا چند روز بماند و تخمیر شود. سپس به نمونه های خریداری شده شماره سریال منحصربفرد داده شد.

معرف ها
از معرف های درجه تحلیلی استفاده شد. محلول های مرجع استاندارد متانول، ایزوپروپیل الکل و آب مقطر برای توسعه منحنی کالیبراسیون GC برای این کار استفاده شد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.