برند تبلیغ این موضوع را در اولویت قرار میدهد که PFOA در ایجاد قابلمه گرانیتی جلا مبین آنها استفاده نشده است. البته، تقریباً تمام تولیدکنندگان جهانی تا سال 2013 استفاده از PFOA را متوقف کردند.
بنابراین جای تعجب نیست. با این حال، یک صنعت کلبه ای از ظروف سرامیکی بدون تفلون برای آشپزخانه هایی که به سادگی می خواهند از این موضوع دوری کنند، در حال رشد است.
شایان ذکر است که استفاده از تابه نچسب سرامیکی در مقایسه با محصولات نچسب مبتنی بر PTFE، معایبی دارد. سرامیک دوام کمتری دارد و خاصیت نچسب آن چندان خوب نیست.
کارشناسان PTFE را تا زمانی که در دماهای پایین تا متوسط استفاده می شود، برای انسان بی اثر و بی ضرر می دانند. حدود 500 درجه فارنهایت شروع به خراب شدن می کند که درجه حرارت ظروف گرانیت استون است.
بنابراین هرگز نباید در تنظیمات با حرارت بالا آشپزی کنید. اگر صاحب پرنده هستید، این تابه مناسبی برای آشپزخانه شما نیست. بیشتر در مورد آن در اینجا.
من متوجه شده ام که اکثر تابه های مبتنی بر PTFE 2 تا 5 سال قبل از محو شدن خاصیت نچسب بادوام هستند. بازخورد مالک در مورد تابه سنگ گرانیت به این موضوع صدق می کند. همچنین باید بدانید که
هنگامی که یک ماهیتابه بد رفتار می شود (از ظروف فلزی استفاده می شود، از ماشین ظرفشویی عبور می کند، در دمای بالا پخته می شود و غیره) طول عمر آن می تواند کوتاه تر باشد.
برای تضاد، تابه های نچسب سرامیکی معمولا کمتر از 2 سال عمر می کنند.
از آنجایی که پایه آلومینیومی شامل فولاد ضد زنگ یا آهن مغناطیسی نمی شود، تابه سنگ گرانیت اگر آن را روی مشعل القایی امتحان کنید به سادگی گرم نمی شود. برای اکثر مردم این نباید مشکلی ایجاد کند زیرا تنها حدود 10٪ از آشپزخانه های آمریکایی از محدوده القایی استفاده می کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.