مشخصات متابولیت اولیه بافت گلچه کلم بروکلی در ایران به طور قابل توجهی با ساقه یا برگ متفاوت بود (شکل 2A). غلظت اکثر اسیدهای آمینه در بافت گلچه بیشتر از سایر بافت ها بود.
در مقابل، بیشتر قندها (فروکتوز، گلوکز، ساکارز و مالتوز) در ساقه بیشتر از سایر بافتها بودند. 9 نشانگر زیستی برتر در شکل 2B بر اساس مقادیر متغیر برجسته مهم (VIP) ارائه شده است.
اسید کوینیک، ساکارز، لوسین، فنیل آلانین، پرولین، ایزولوسین، والین، اسید مالیک، تریپتوفان مهمترین نشانگرهای زیستی متمایزکننده بودند. به جز ساکارز و اسید مالیک، این بیومارکرها در بافت گلچه به طور قابل توجهی بالاتر از سایر بافت ها بودند.
متابولیت های اولیه در بافت های مختلف کلم بروکلی (اسیدهای آمینه، اسیدهای چرب، اسیدهای آلی و قندها) در نقشه حرارتی (A) و 9 نشانگر زیستی انتخاب شده برتر بر اساس اهمیت متغیر در پیش بینی ها (B)؛ F، L و S به ترتیب نشان دهنده گلچه، برگ و ساقه هستند. عدد بعد از هر کد بافتی (F، L یا S) نشان دهنده همانندسازی بیولوژیکی است.
11 گلوکوزینولات (6 آلیفاتیک، 1 آروماتیک و 4 ایندول) در بافت های مختلف بروکلی شناسایی شدند (جدول 1). غلظت کل گلوکوزینولات گلچه (34.66 میکرومول بر گرم وزن خشک، DW) بافت به طور قابل توجهی بالاتر از بافت ساقه (7.45 میکرومول بر گرم DW) و برگ (10.08 میکرومول بر گرم وزن خشک DW) بود.
غلظت کل گلوکوزینولات آلیفاتیک (گلوکوبرین، پروگویترین، گلوکورافانین، سینیگرین، گلوکوروسین و گلوکوناپین) در بافت گلچه (14.95 میکرومول بر گرم DW) به طور قابل توجهی بیشتر از ساقه (5.99 میکرومول بر گرم DW) و برگ (3.5 μmol/g DW2) بود. )
بافت ها تمام غلظت گلوکوزینولات در بافت گلچه به جز گلوکوروسین بیشتر از بافت ساقه و برگ بود. به طور جالب توجه، غلظت گلوکوروسین ساقه (0.89 میکرومول بر گرم DW) به ترتیب حدود 10 و 20 برابر بیشتر از بافت گلچه و برگ بود. غلظت کل گلوکوزینولات ایندول .
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.