زرشک جایگاه ویژه ای در طعم و تزیین غذاهای سنتی ایرانیان دارد، زرشک کوهی معمولا برای دادن طعمی ترش و شیرین به غذا یه کار می رود. همچنین زیبایی غذا نیز با زرشک دو چندان می شود.
زرشک دانه اناری و زرشک قرمز محصول خشک شده زرشک قرمز است که پس از برداشت، خشک شده و دارای دانه های درشت وبدون هرگونه ناخالصی است؛ و از نظر ظاهری کمی کوچک تر از زرشک پفکی است. زرشک دانه اناری از محصولات قائنات در خراسان جنوبی می باشد.
زرشک خشک در اوایل فصل برداشت یعنی مهرماه به بازار عرضه می شود و برای خشک کردن زرشک بصورت دانه اناری، هنگام برداشت زرشک ها را از شاخه ها جدا می کنند و در سطح وسیعی بصورت سیلو روی زمین پخش می کنند.
زرشک دانه اناری و زرشک سیاه در اصل با هم تفاوت چندانی ندارندرو تنها تفاوت آنها در شیوه خشک کردن آنهاست.
زرشک های دانه اناری معمولا به خاطر قیمت ارزانتر ان برای تهیه اب زرشک و یا دمنوش زرشک مورد استفاده قرار می دهند که جهت خرید زرشک با ما تماس بگیرید.
محصول من به دستم رسید ممنون از شما که انقد سریع برام فرستادین و کیفیت زرشکتون عالی بود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.