زرشک انواع مختلفی دارد که یکی ازانواع آن زرشک زیر تالاری و زرشک خشک می باشد، اسم زرشک زیر تالاری کمتر به گوش خورده است.
زرشک قرمز بخاطر خاصیت فراوانی که برای انسان دارد و کاربردهای زیادی که امروزه از آن استفاده می کنند، مصرف بالایی در بین افراد پیدا کرده است.
زرشک سیاه محصول مشترکی از زرشک پفکی و زرشک دانه اناری می باشد، که کیفیت بالاتر از دانه اناری دارد و نزدیک به زرشک پفکی است.
ولی با قیمتی مناسب تر از زرشک پفکی عرضه می شود. اصولا زرشک زیر تالاری و زرشک کوهی محصول 50-50 زرشک پفکی و دانه اناری است ولی اگر زرشک پفکی آن بیشتر باشد مرغوبیت بهتری دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.