زرشک و انواع آن در ایران

زشک محصول بومی خراسان جنوبی است و به صورت گسترده در آن مناطق کشت می شود و  مرکز اصلی توليد زرشک در ايران است و تقريبا ۹۸ درصد زرشک ايران در مناطق اطراف بيرجند و قاين توليد می شود. در ديگر مناطق ايران بخصوص در اطراف البرز، زرشک سیاه به صورت وحشی می رويد اما اين زرشک هسته دار و فقط برای توليد آب زرشک و لواشک خوب است.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

زرشک پفکی کیلویی معمولا از طريق قلمه زدن تکثير می شود و ارتفاع درختچه های آن يک تا يک و نيم متر است و ماهی يک بار آبياری لازم دارد.

انواع زرشک

از مهم ترین انواع زرشک در ایران می توان به نمونه های مشهوری از جمله:

  • زرشک پفکی صادراتی
  • زرشک دانه اناری
  • زرشک کوهی ارگانیک
  • زرشک قرمز

اشاره نمود.

ارزش غذایی زرشک

  • کالری : 316
  • پروتئین : 3.6 گرم
  • قند : 27.2 گرم
  • فیبر : 7.4 گرم
  • کربوهیدرات : 63.9 گرم

جهت خرید زرشک کوهی خشک با ما تماس بگیرید.

1

  1. انواع بهترین زرشک در ایران :
    زرشک پفکی صادراتی
    زرشک دانه اناری
    زرشک کوهی ارگانیک
    است که همشون طمع عالی دارند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.