با بسیاری از منابع گرما به خوبی کار می کند. قابلمه 15 پارچه وارمی را می توان بر روی هر نوع اجاق گاز (گاز، برق یا القایی) استفاده کرد. همچنین می توان آن را روی شعله باز مانند آتش کمپ استفاده کرد یا به عنوان ظرف پخت مستقیماً در فر قرار داد.
پاک شوندگی راحت. هنگامی که اصول تمیز کردن قابلمهچدن را بدانید، تمیز کردن آن از سایر انواع قابلمه دشوارتر نیست. به علاوه، سطح طبیعی نچسب آن حتی ممکن است تمیز کردن آن را نسبت به شیشه یا آلومینیوم آسانتر کند.
مقرون به صرفهقابلمه چدنی اغلب با قیمت های مقرون به صرفه فروخته می شوند و از آنجایی که تقریباً برای همیشه ماندگار هستند، می توانید آن را به عنوان یک سرمایه گذاری یکبار مصرف در نظر بگیرید.
معمولاً به راحتی میتوان چدن را در مغازههای دستفروشی و دست دوم پیدا کرد.
در اشکال و اندازه های مختلف موجود است. تابه های چدنی احتمالاً محبوب ترین شکل این ظروف هستند، اما از چدن برای ساخت قابلمه، توری، کیک تابه، ورق پیتزا و غیره نیز استفاده می شود.
قابل استفاده برای پخت و پز و سرو. بسیاری از مردم ظروف چدنی را از نظر زیبایی شناختی دلپذیر می دانند و می توانند افزودنی خوبی برای هر سفره ای ایجاد کنند.
در واقع، بسیاری از رستوران ها حتی از تابه های چدنی کوچک به عنوان ظروف سرو استفاده می کنند.
آیا پخت و پز در چدن فوایدی برای سلامتی دارد؟ شاید شنیده باشید که آشپزی با چدن راهی طبیعی برای افزودن آهن بیشتر به رژیم غذایی شماست.
در واقع درست است که پخت و پز با قابلمه چدن ممکن است مقداری آهن به وعده های غذایی شما اضافه کند، اما دقیقاً چقدر به تعدادی از عوامل مانند آنچه می پزید، مدت زمانی که در تابه است و چدن شما به خوبی چاشنی شده است بستگی دارد. 1 منبع قابل اعتماد، 2 منبع معتبر).
اگر به دنبال درمان بیماری هایی مانند کم خونی ناشی از فقر آهن با پخت و پز با چدن هستید، باید بدانید که تحقیقات در مورد این موضوع هنوز بسیار محدود است و میزان آهن اضافه شده به رژیم غذایی شما با پخت و پز با چدن احتمالا ناچیز است. .
استفاده از قابلمه چدن برای دریافت آهن بیشتر در رژیم غذایی ممکن است زمانی مؤثر باشد که در کنار سایر روش های درمانی مانند مکمل ها و تغییرات رژیم غذایی استفاده شود
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.