روندهای تحقیقاتی نوظهور در اثرات سلامتپسته خام بسته بندی تحقیقات قبلی و فعلی محتوای درشت مغذی پسته را در زمینههایی مانند مدیریت وزن و کاهش خطر بیماریهای مزمن مرتبط با چاقی، مانند بیماریهای قلبی عروقی و کنترل قند خون مورد بررسی قرار دادهاند.
بررسیهای سیستماتیک و متاآنالیزهای RCT اثرات مفیدی را بر فشار خون، عملکرد اندوتلیال و نشانگرهای متابولیسم گلوکز و انسولین نشان میدهد.
این ها در بررسی های عالی گردآوری شده اند. تحقیقات نوظهور به دنبال کشف مزایای مربوط به بسیاری از ترکیبات زیست فعال موجود در پسته است که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است.
اینها شامل شناخت عصبی، تنظیم میکروبیوتای روده و سایر شرایط کیفیت زندگی است. بحث در پاراگراف زیر تلاشی برای گسترش آگاهی از این موضوعات جدید و جدید تحقیقاتی است.
همانطور که در زیر آنها را مورد بحث قرار میدهیم، مشخص میشود که این مقاله مروری تحقیقاتی جامعی از تمام اثرات سلامت پسته ارائه نمیکند.
شواهد در حال ظهور نقش مفید فلاونوئیدها را در عملکرد شناختی نشان می دهد.با توجه به نقش استرس اکسیداتیو و التهاب مزمن در این شرایط مرتبط با افزایش سن، فلاونوئیدها که به عنوان آنتی اکسیدان های قوی شناخته می شوند و دارای فعالیت ضد التهابی هستند.
عوامل امیدوارکننده ای برای کاهش خطر کاهش حافظه و زوال شناختی هستند.در یک مطالعه اخیر، دریافت طولانی مدت فلاونوئیدهای رژیمی با احتمال کمتر کاهش ذهنی شناختی در مردان و زنان ایالات متحده مرتبط است.
پسته سرشار از فلاونوئیدها مانند آنتوسیانین ها و فلاون ها و آنتی اکسیدان های محلول در چربی مانند توکوفرول ها و کاروتنوئیدها است که ممکن است به اثرات مفید بر عملکرد شناختی مرتبط باشد. تا کنون، فواید پسته در برابر تخریب عصبی ناشی از رژیم غذایی پرچرب در مدل موش بررسی شده است.
مکمل پسته در یک رژیم غذایی پرچرب از تخریب عصبی مرتبط با چاقی جلوگیری می کند و متابولیسم چربی، استرس اکسیداتیو و اختلال عملکرد میتوکندری را کاهش می دهد.
سایر مطالعات حیوانی اثربخشی مکمل پسته را در بهبود حافظه و عملکرد حرکتی ارزیابی کرده اند. پسته آسیب شناختی و حرکتی را مهار کرد و اختلالات حافظه فضایی ناشی از دو داروی ضد سرطان عصبی، سیس پلاتین و وین کریستین را معکوس کرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.