اولین قوری های اروپایی از نظر طراحی شبیه به قهوه جوش های اولیه بودند (قهوه در اواسط قرن هفدهم به بریتانیا نیز رسید) با بدنه استوانه ای باریک و درب مخروطی شکل. دهانه اغلب در زاویه ای قائم به دسته قرار می گرفت.
این قوری چینی اصفهان اولین نمونه شناخته شده ساخته شده در بریتانیا است و از نظر شکل و اندازه تقریباً مشابه قهوه جوش های نقره ای و اسپندی روز است.
نشان شرکت بریتانیایی هند شرقی در بالای یک کتیبه حکاکی شده ظاهر می شود که نشان می دهد «این ظرف چای نقره ای» به سفارش جورج برکلی است که آن را به شرکت هدیه داده است.
بدون کتیبه، تشخیص این که آیا دیگ برای چای یا قهوه در نظر گرفته شده است دشوار است. از آنجایی که نقره گرما را هدایت می کند، دستگیره ها از فلز یا چوب، استخوان و عاج فیل پوشیده شده با چرم ساخته می شدند.
تولید چینی چین در اواسط قرن هفدهم به دلیل آشفتگی سیاسی کاهش یافت و به سرعت توسط ژاپن جایگزین شد. شرکت هند شرقی هلند (VOC) تجارت چینی ژاپنی را در انحصار خود درآورد و از عرضه مداوم آن به اروپا اطمینان حاصل کرد.
اجناس به سبک Kakiemon ژاپن که با لعابهای رنگی روشن رنگآمیزی شده روی زمین سفید شیری مشخص میشود، در دهه 1660 پدیدار شدند و به محبوبترین ظروف چینی در اروپا تبدیل شدند.
نمونهای از مجموعه ما دارای پایههای نقرهای طلایی است که پس از ورود به آلمان به آن اضافه شد. مانتز نادر بودن و مطلوبیت ظروف چای چینی آسیای شرقی را برجسته کرد و ارزش آنها را افزایش داد.
قوری چینی اصفهان همچنین برای پوشاندن ترک ها یا شکستگی های دسته ها، انتهایی ها و دهانه ها، ناشی از سفر دریایی خطرناک استفاده می شدند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.