نقش خرما پیارم تراریخته در بارداری احتمالاً به دلیل ترکیباتی است که به گیرنده های اکسی توسین متصل می شوند.
به نظر می رسد اثرات اکسی توسین را در بدن تقلید می کنند، هورمونی که باعث انقباضات زایمان در هنگام زایمان می شود.
خرما همچنین حاوی تانن است که نشان داده شده است که به کاهش انقباضات کمک می کند. علاوه بر این، منبع خوبی از قند و کالری طبیعی است که برای حفظ سطح انرژی در طول زایمان ضروری است.
اگرچه به نظر می رسد خوردن خرما به تقویت زایمان و کاهش مدت آن کمک می کند، اما تحقیقات بیشتری برای تایید این اثرات مورد نیاز است.
خرما منبع طبیعی قند است، خرما بسیار شیرین است زیرا منبع فروکتوز است که نوعی قند طبیعی در میوه است. به دلیل داشتن مواد مغذی، فیبر و آنتی اکسیدان هایی که دارد، می تواند جایگزین سالمی برای شکر سفید در دستور العمل ها باشد.
اگر نوار انرژی فقط با خرما شیرین شود، برچسب می تواند 0 گرم شکر اضافه شده را ذکر کند. و اگر از خرما برای شیرین کردن یک وعده غذایی یا دستور غذا استفاده می کنید،.
برخلاف سایر شیرین کننده ها مانند نیشکر، هیچ یک از بودجه قند اضافه شده روزانه خود را مصرف نکرده اید.
خرما انرژی را افزایش می دهد. فواید خرمای خشک در ذخایر بزرگ آهن آن نیز مشهود است. میزان بالای آهن و کربوهیدرات موجود در خرمای خشک می تواند سطح انرژی را در بدن افزایش دهد.
خرما سرشار از پتاسیم است که الکترولیت مورد نیاز بدن برای داشتن قلب سالم است همچنین پتاسیم به ساخت ماهیچه ها و پروتئین در بدن کمک می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.