میگو نوعی صدف با بافت نرم و سرشار از مواد مغذی حیاتی مانند پروتئین بدون چربی، سلنیوم و چندین ویتامین B مانند ویتامین B12 است.
همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا 3 برای سلامت قلب است که می تواند برای زن باردار و جنین داخل رحم او مفید باشد.
اما در حالی که میگو به طور کلی یک انتخاب سالم برای دوستداران غذاهای دریایی در نظر گرفته می شود، شاید بخواهید بدانید که آیا زنان باردار می توانند میگو خشک شور بخورند؟
دانستن این امر بسیار مهم است زیرا انواع خاصی از ماهی ها و صدف ها ممکن است حاوی مقادیر زیادی جیوه باشند.
برای اطلاع از ایمنی، فواید سلامتی احتمالی و اقدامات احتیاطی لازم که زنان باردار برای خوردن میگو در دوران بارداری باید رعایت کنند، به خواندن ادامه دهید.
در دوران بارداری فقط میگوی خوب پخته بخورید ذخیره کنید.
زنان باردار باید شاه میگو پرورشی خوب پخته مصرف کنند زیرا غذاهای دریایی خام یا نیم پز می توانند حاوی پاتوژن های مضری باشند که باعث بیماری های ناشی از غذا می شوند.
سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) به زنان باردار و شیرده توصیه می کند که 8 تا 12 اونس در هفته از انواع غذاهای دریایی کم جیوه مصرف کنند .
مصرف غذاهای دریایی می تواند مواد مغذی حیاتی را در اختیار شما قرار دهد که سلامت شما را تقویت کرده و از رشد و تکامل کودک حمایت می کند.
علاوه بر میگو صورتی، برخی از انواع دیگر غذاهای دریایی که جیوه کمی دارند و می توانید در دوران بارداری با خیال راحت مصرف کنید، ماهی هستند، مانند پولاک، گربه ماهی، سالمون، قزل آلا، کنسرو ماهی تن سبک، ماهی کاد و تیلاپیا.
ارزش غذایی میگو
میگو یک صدف مغذی است که می توانید آن را به روش های مختلفی تهیه کنید.
در اینجا مقادیر تقریبی از مواد مغذی مختلف ارائه شده است که یک زن باردار بین 19 تا 30 سال می تواند با مصرف سه اونس (85 گرم) میگو سوخاری پفکی پخته دریافت کند.
میگو حاوی مقادیر قابل توجهی پروتئین با کیفیت بالا و سایر مواد مغذی مانند ید، منیزیم، روی و کلسیم است.
آنها همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا 3 و مقداری آهن هستند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.