کارخانه ای عسل 300 گرمی مربای مخصوصی برای فضانوردان تولید می کند

چگونه عسل خام را پیدا کنیم. برای یافتن عسل 300 گرمی خام، به دنبال محصولاتی باشید که روی برچسب آن عبارت “خام” است. محصولاتی که دارای برچسب «ارگانیک» یا «خالص» هستند، ممکن است لزوماً خام نباشند.

ظاهر محصول عسل می تواند به فرد کمک کند خام بودن آن را تشخیص دهد. عسل معمولی بسیار شفاف و صاف به نظر می رسد، در حالی که عسل خام ترکیبی از رنگ ها و ظاهری کدر یا کرمی دارد.

عسل خام به طور گسترده در فروشگاه ها و بازارهای کشاورزان موجود است. مردم همچنین می توانند از بین برندهای عسل خام به صورت آنلاین یکی را انتخاب کنند.

عسل

عسل خام ممکن است سریعتر از عسل معمولی متبلور شود. قرار دادن شیشه عسل در یک قابلمه آب داغ باعث ذوب شدن کریستال ها و تبدیل آن به مایع می شود. مراقب باشید عسل را بیش از حد گرم نکنید، زیرا ممکن است برخی از مواد مغذی آن را از بین ببرد.

انواع مختلفی از عسل وجود دارد که هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند و برخی از افراد ممکن است رفع تفاوت های خود را گیج کنند.

انواع رایج عسل و خواص آنها به شرح زیر است:

عسل خام – مستقیماً از کندو می آید و به صورت فیلتر شده یا بدون فیلتر موجود است.
عسل معمولی – پاستوریزه و ممکن است حاوی قندهای اضافه شده باشد.
عسل خالص – پاستوریزه اما فاقد مواد افزودنی است.
عسل مانوکا – ساخته شده توسط زنبورهایی که از بوته مانوکا تغذیه می کنند. ممکن است مزایای سلامتی بیشتری داشته باشد.
عسل جنگلی – ساخته شده توسط زنبورهایی که عسلک را از درختان به جای شهد گلها می گیرند. اغلب تیره تر از سایر انواع عسل است.
عسل اقاقیا – ساخته شده توسط زنبورهایی که از گل های درخت ملخ سیاه تغذیه می کنند. اغلب سبک تر از سایر انواع عسل است.

هیچ مطالعه قطعی ای وجود ندارد که تأیید کند آیا عسل خام برای سلامتی فرد بهتر از عسل معمولی یا پاستوریزه است یا خیر. با این حال، کارشناسان چندین فواید ممکن برای سلامتی مرتبط با برخی از مواد تشکیل دهنده عسل خام، از جمله گرده گل و بره موم زنبور عسل را یافته اند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.