لیمو خشک امروز (Citrus Limon) میوه ای مغذی با فواید بی شماری برای سلامتی است. آنها دارای یکی از بالاترین غلظت ویتامین C در طبیعت، محتوای فنولیک کل (TPC) و طعم و عطر منحصر به فرد هستند.
ویتامین C برای سیستم ایمنی قوی ضروری است و از این رو از بیماری هایی مانند آنفولانزا، سرماخوردگی و عفونت های مکرر گوش جلوگیری می کند (سانتوس و سیلوا، 2008).
علاوه بر این، تحقیقات نشان داده است که مصرف میوههایی با ویتامین C بالا میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و سکته مغزی را کاهش داده و علائم آرتریت را کاهش دهد.
از سوی دیگر، TPC در لیمو خواص بیولوژیکی زیادی از جمله ضد حساسیت، اثرات ضد جهش، ضد آتروژن، ضد التهاب، ضد میکروبی، ضد ترومبوتیک، محافظت از قلب و اثرات گشادکننده عروق را نشان می دهد.
علاوه بر این، اسیدهای فنولیک مانند اسید کلروژنیک، اسید سیرینگیک و اسید وانیلیک نیز ادعا میکنند که دارای محافظ سلولی هستند.توانایی در پیشگیری از عارضه نوروپاتی دیابتی.
لیموهای رسیده حاوی 90 درصد آب هستند. با این حال، محتوای بالای آب باعث رشد میکروبی می شود که در نهایت عمر مفید لیمو را کوتاه می کند. بنابراین، خشک کردن به عنوان یک روش نگهداری با حذف آب از لیموها به منظور افزایش عمر مفید آن عمل می کند.
تاکنون روشهای خشک کردن مختلفی برای خشک کردن پوست و برشهای لیمو مانند خشک کردن خورشیدی نوع بسته، خشککردن مادون قرمز، خشککردن باز آفتاب، خشککردن در هوای گرم و خشک کردن در مایکروویو استفاده شده است .
با این حال، مطالعات انجام شده برای بررسی مناسب بودن این روش های خشک کردن در خشک کردن برش های لیمو محدود است. ویژگیهای کیفی برشهای لیموی خشک از نظر ماده فعال زیستی با جزئیات بررسی نشد، اگرچه ویژگیهای خشک کردن مشخص شد.
برشهای لیمو که با روشهای مرسوم خشک میشوند مانند خشک کردن در معرض آفتاب و خشک کردن هوای گرم، تمایل به تولید محصولات خشک با کیفیت پایین به ویژه از نظر مواد فعال دارند. خشک کردن آفتاب باز به هزینه عملیاتی نسبتا کم نیاز دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.