میوه این گیاه ترش مزه کالری مضر نداشته و سطح هوشیاری افراد مختلف را افزایش می دهد و برای رشد و سلامتی کودکان بسیار مفید بوده و به شما توصیه می کنیم در برنامه ی غذایی از آن استفاده کنید تا از اثرات معجزه گر آن بهره مند شوید.
معمولا پزشکان برای افرادی که مبتلا به یبوست بوده اند مصرف زرشک سیاه را به خاطر اسید فولیک آن که خاصیت ملینی را دارد توصیه می کنند و باعث دفع بیماریهای گوناگون از بدن می شود. اگر می خواهید دستگاه گوارشی سالم و به دور از ناراحتی داشته باشید به خاطر وجود املاح معدنی مفید، حتما روزانه یک قاشق از کنسانتره این خوراکی مقوی را در رژیم غذایی خود قرار دهید.
در بازار نمونه های مختلفی از این محصول موجود می باشد و فروش کنسانتره زرشک خشک از طریق مراکز معتبر انجام می گیرد.
این ماده غذایی بر اساس کیفیت و غلظت آن درجه بندی می شوند که در هنگام خرید باید به آن دقت نمایید.
در سایت ما انواع کنسانتره زرشک با میزان کیفیت مورد تایید استاندارد و بهداشت و گواهینامه حلال موجود می باشد که می توانید بر اساس سلیقه خود محصول مورد نظر را انتخاب نمایید.
کنسانتره زرشک ژله ای
از خواص کنسانتره زرشک ژله ای می توان به تقویت سیستم ایمنی بدن، درمان سرطان، درمان دیابت و همچنین کاهش فشار خون اشاره نمود. طبع زرشک سرد و خشک می باشد بنابراین کنسانتره آن نیز باید سرد و خشک باشد و از آن معمولا به دلیل مزه ترشی که دارد در بیشتر غذاها به صورت خشک استفاده می کنند.
ضمنا، از دیگر خواص کنسانتره زرشک قرمز می توان به لاغری و کاهش وزن، کبد چرب، کم خونی، دیابت و قند خون، سرماخوردگی، معده و دستگاه گوارش، فشار خون و قلب اشاره نمود.
همانطور که می دانید، زرشک یک نوع میوه قرمز رنگ می باشد که به دلیل خواص دارویی فراوانی که دارد، سالها مورد استفاده افراد قرار گرفته است. در بین انواع کنسانتره ها، کنسانتره زرشک ژله ای و کنسانتره انار صادراتی مرغوب یکی از محبوب ترین و پر طرفدار ترین می باشد. قابل ذکر می باشد که میوه زرشک سرشار از منبع غنی از ویتامین سی، ویتامین ب، بتاکاروتن، لوتئین و تیامین می باشد و از این رو کنسانتره آن نیز دارای این فواید است و طرفداران زیادی را دارا می باشد.
می توان از دلایل کنسانتره کردن میوه ها، سبزیجات و فواید آن به موارد زیر اشاره نمود:
1_ استفاده از کنسانتره باعث کاهش دادن وزن و حجم می شود.
2_ تا حدود 3 تا 7 برابر تغلیظ می شود.
3_در هنگام کنسانتره شدن حمل و نقل این مواد غذایی بهتر انجام می شود.
4_ هزینه های مصرف کاهش می یابند.
5_ به مدت طولانی می توان از آن نگهداری نمود.
6_ با اضافه کردن فوری آب به آن می توان راحت تر و سریع تر آبمیوه تهیه نمود.
7_در دماهای معمول نیز می توان آن را نگه داشت.
کنسانتره زرشک دزفول
کنسانتره شکلی از ماده می باشد که اجزای حلال آن را حذف کرده و ماده باقی مانده آن را کنسانتره می نامند. این محصول کاربردهای مختلفی دارد که در ادامه قصد داریم تا در رابطه با آن بیشتر توضیح بدهیم استفاده از این ماده در صنایع دارویی بسیار قابل توجه می باشد و بسیاری از آن استفاده می نمایند. کمپانی های بزرگ محصولات آرایشی بهداشتی سالانه بسیاری از تولیدات خود را با بهره گیری از زرشک کوهی انجام می دهند که بسیار کیفیت بالایی دارد و برای بسیاری از صنایع غذایی می بینیم که از آن استفاده می نمایند.
از شهرهای فعال در زمینه تولید و کشت زرشک دزفول می باشد که بسیاری از تولیدات خود را به سایر شهرها ارسال می نماید از این رو بهترین کنسانتره زرشک دزفول را تولید می کنند. حدودا بیش از 80 درصد وزن زرشک را آب آن تشکیل می دهد که مواد قندی یا اسیدهای چرب مابقی آن است که محلول در آب می باشد با جداسازی آن کنسانتره بدست می آید از جمله محصولات تولید شده با زرشک به این موارد می توان اشاره نمود؛
مارمالاد، لواشک ترش، مربا، شربت، کنسرو، پودر، کنسانتره که به صورت کلی برای جایگزینی آنها می توان از کنسانتره میوه های ترش دیگر بهره گرفت مانند آلبالو یا تمشک اما با دارا بودن مغادیر بسیاری از مواد مغذی در زرشک بیشتر از این محصول برای تولید لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده می کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.